یکی از قدیمی ترین و باستانی ترین راه های دم کردن یک فنجان قهوه ، شیوه آماده سازی قهوه ترکی است. آیا باورتان می شود که مردم دم کردن این قهوه را از سال های ۱۵۰۰ آغاز کرده اند؟
در واقع، حتی یونسکو ، قهوه ترک را به عنوان بخش جدایی ناپذیری از میراث فرهنگی ترکیه به رسمیت شناخته است. یک ضرب المثل ترکی قدیمی وجود دارد که از قهوه ترکی به عنوان سیاه مانند جهنم، قوی مانند مرگ، شیرین همانند عشق ** یاد می کند که معمولا به مطرح کردن این پرسش ختم می شود:

آیا قهوه ترکی قوی تر از اسپرسو است؟
زمانی که قدرت قهوه ترک و اسپرسو را مقایسه می کنیم می توانیم قدرت طعم آنها و محتوای کافئین آن را مشخص کنیم. اگر از طعم صحبت کنیم، پس همینطور است، قهوه ترکی از اسپرسو قوی تر است. از سوی دیگر، اگر قدرت را با محتوای کافئین اندازه گیری کنیم اسپرسو برنده می شود.
قهوه ترکی و اسپرسو هردو قوی و خوش طعم هستند اما از بسیاری لحاظ متفاوت هستند.
از نوع دانه ها، اندازه آسیاب، آماده سازی تا زمان آماده سازی متوجه خواهید شد که متفاوت هستند.
نوشیدن قهوه همیشه به ترجیح شخص بستگی دارد اما بهتر است که از انتخاب خود آگاه باشید.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نظافتي دوانویس سایه سازان مهر گستر فروشگاه اینترنتی لوازم جانبی نشت آپ منتظر اتفاق های خوبم ، بیوفت... دانلود فیلم جدید گروه پتینه افشار اکسیر کلینک پوست و زیبایی و تاسب اندام | لاغری موضعی پیکر تراشی | جوانسازی پوست میزنن چوب زیر ساقه بورس تهران